Featured recipes
Si tens...: Diarrea
Llest en: 50 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona
Pa de pessic de pastanaga i poma

Pa de pessic de pastanaga i poma

La pastanaga i la poma són aliments astringents

50 minuts
Si tens...: Diarrea
Llest en: 45 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona
Sushi de gall dindi

Sushi de gall dindi

Una opció exòtica astringent amb l’arròs i la pastanaga

45 minuts
Si tens...: Restrenyiment
Llest en: 30 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona
Amanida de pasta integral i alvocat

Amanida de pasta integral i alvocat

Una recepta rica en fibra gràcies als cereals integrals

30 minuts
Si tens...: Restrenyiment
Llest en: 50 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona
Rillette de conill a la vinagreta

Rillette de conill a la vinagreta

Les carns magres com la del conill són de fàcil digestió

50 minuts
Si tens...: Disgèusia
Llest en: 40 minuts
Autoria: Fundació Alícia
Daus de peix adobat i fregit

Daus de peix adobat i fregit

El plats marinats ajuden a emmascarar els sabors quan el sentit del gust està alterat

40 minuts
Si tens...: Disgèusia
Llest en: 30 minuts
Autoria: Fundació Alícia
Pollastre amb pinya

Pollastre amb pinya

La pinya, un aliment àcid ideal en cas d'alteració del gust

30 minuts
Si tens...: Disgèusia
Llest en: 30 minuts
Autoria: Fundació Alícia
Crestes fredes d’ou dur

Crestes fredes d’ou dur

Aquesta recepta permet consumir ou amb facilitat, ja que el seu gust queda emmascarat per la resta d’ingredients

30 minuts
Si tens...: Mucositis
Llest en: 5 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Hummus lleuger

Hummus lleuger

L’hummus és un plat calòric i proteic amb una textura adequada per a qui tingui llagues a la boca

5 minuts
Si tens...: Nàusees i vòmits
Llest en: 30 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona i Expogestió
Crema de carbassa i pastanaga amb aigua amb gas

Crema de carbassa i pastanaga amb aigua amb gas

Recepta que inclou aigua amb gas, habitualment és molt ben tolerada durant les nàusees i vòmits

30 minuts
Si tens...: Disfàgia a sòlids
Llest en: 50 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Púding de bròquil i parmesà

Púding de bròquil i parmesà

La textura de púding permet adaptar els aliments sòlids

50 minuts
Si tens...: Nàusees i vòmits
Llest en: 60 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona i Expogestió
Croquetes de fideus d’arròs

Croquetes de fideus d’arròs

Les croquetes cuinades al forn són una alternativa més fàcil de digerir durant les nàusees i els vòmits

60 minuts
Si tens...: Nàusees i vòmits
Llest en: 60 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona i Expogestió
Tortillas d’alvocat, mató i pollastre rostit

Tortillas d’alvocat, mató i pollastre rostit

Aquesta recepta conté aliments a temperatura ambient per millorar-ne la tolerància durant les nàusees i vòmits

60 minuts
Si tens...: Disfàgia a sòlids
Llest en: 25 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Cigrons amb espinacs

Cigrons amb espinacs

Una recepta que permet adaptar les textures en funció del grau de dificultat a l’hora d’ingerir aliments sòlids

25 minuts
Si tens...: Disfàgia a sòlids
Llest en: 50 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Bacallà confitat amb puré de moniato

Bacallà confitat amb puré de moniato

Una recepta que permet adaptar la textura dels aliments sòlids, ja siguin presentats com a fàcil masticació o en forma de puré en cas que empitjori la deglució

50 minuts
Si tens...: Disfàgia a líquids
Llest en: 10 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Guacamole

Guacamole

Recepta d’elevat valor energètic amb la textura adequada si es presenta disfàgia a líquids

10 minuts
Si tens...: Disfàgia a líquids
Llest en: 7 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Formatge cremós amb maduixes

Formatge cremós amb maduixes

Una bona opció per mantenir les racions de fruita recomanades i aconseguir una major densitat calòrica

7 minuts
Si tens...: Disfàgia a líquids
Llest en: 50 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Pa de pessic amb crema catalana

Pa de pessic amb crema catalana

Com enriquir elaboracions tradicionals per aconseguir preparats amb alt valor energètic evitant els líquids

50 minuts
Si tens...: Pèrdua de gana
Llest en: 50 minuts
Autoria: IISPV i LES MOLES RESTAURANT
Albergínies farcides

Albergínies farcides

Un àpat complet amb verdures, farinacis i aliments proteics en una mateixa elaboració

50 minuts
Si tens...: Diarrea
Llest en: 50 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona
Pa de pessic de pastanaga i poma

Pa de pessic de pastanaga i poma

La pastanaga i la poma són aliments astringents

50 minuts
Si tens...: Diarrea
Llest en: 45 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona
Sushi de gall dindi

Sushi de gall dindi

Una opció exòtica astringent amb l’arròs i la pastanaga

45 minuts
Si tens...: Disfàgia a líquids
Llest en: 10 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Guacamole

Guacamole

Recepta d’elevat valor energètic amb la textura adequada si es presenta disfàgia a líquids

10 minuts
Si tens...: Disfàgia a líquids
Llest en: 7 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Formatge cremós amb maduixes

Formatge cremós amb maduixes

Una bona opció per mantenir les racions de fruita recomanades i aconseguir una major densitat calòrica

7 minuts
Si tens...: Disfàgia a líquids
Llest en: 50 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Pa de pessic amb crema catalana

Pa de pessic amb crema catalana

Com enriquir elaboracions tradicionals per aconseguir preparats amb alt valor energètic evitant els líquids

50 minuts
Si tens...: Disfàgia a sòlids
Llest en: 50 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Púding de bròquil i parmesà

Púding de bròquil i parmesà

La textura de púding permet adaptar els aliments sòlids

50 minuts
Si tens...: Disfàgia a sòlids
Llest en: 25 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Cigrons amb espinacs

Cigrons amb espinacs

Una recepta que permet adaptar les textures en funció del grau de dificultat a l’hora d’ingerir aliments sòlids

25 minuts
Si tens...: Disfàgia a sòlids
Llest en: 50 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Bacallà confitat amb puré de moniato

Bacallà confitat amb puré de moniato

Una recepta que permet adaptar la textura dels aliments sòlids, ja siguin presentats com a fàcil masticació o en forma de puré en cas que empitjori la deglució

50 minuts
Si tens...: Disgèusia
Llest en: 40 minuts
Autoria: Fundació Alícia
Daus de peix adobat i fregit

Daus de peix adobat i fregit

El plats marinats ajuden a emmascarar els sabors quan el sentit del gust està alterat

40 minuts
Si tens...: Disgèusia
Llest en: 30 minuts
Autoria: Fundació Alícia
Pollastre amb pinya

Pollastre amb pinya

La pinya, un aliment àcid ideal en cas d'alteració del gust

30 minuts
Si tens...: Disgèusia
Llest en: 30 minuts
Autoria: Fundació Alícia
Crestes fredes d’ou dur

Crestes fredes d’ou dur

Aquesta recepta permet consumir ou amb facilitat, ja que el seu gust queda emmascarat per la resta d’ingredients

30 minuts
Si tens...: Mucositis
Llest en: 5 minuts
Autoria: IISPV i Expogestió
Hummus lleuger

Hummus lleuger

L’hummus és un plat calòric i proteic amb una textura adequada per a qui tingui llagues a la boca

5 minuts
SI TENS...: Nàusees i vòmits
LLEST EN: 15 minuts, a la nevera una hora mínim
AUTORIA: Restaurant Carambola i Universitat de Barcelona
Barreta energètica amb cacauet

Barreta energètica amb cacauet

Una mossegada d'energia

Si tens...: Nàusees i vòmits
Llest en: 60 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona i Expogestió
Tortillas d’alvocat, mató i pollastre rostit

Tortillas d’alvocat, mató i pollastre rostit

Aquesta recepta conté aliments a temperatura ambient per millorar-ne la tolerància durant les nàusees i vòmits

60 minuts
Si tens...: Nàusees i vòmits
Llest en: 60 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona i Expogestió
Croquetes de fideus d’arròs

Croquetes de fideus d’arròs

Les croquetes cuinades al forn són una alternativa més fàcil de digerir durant les nàusees i els vòmits

60 minuts
Si tens...: Nàusees i vòmits
Llest en: 30 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona i Expogestió
Crema de carbassa i pastanaga amb aigua amb gas

Crema de carbassa i pastanaga amb aigua amb gas

Recepta que inclou aigua amb gas, habitualment és molt ben tolerada durant les nàusees i vòmits

30 minuts
Si tens...: Pèrdua de gana
Llest en: 60 minuts
Autoria: IISPV i LES MOLES RESTAURANT
Torrades de Santa Teresa hiperproteiques

Torrades de Santa Teresa hiperproteiques

Preparació d’alta densitat nutricional per a incloure una gran quantitat d’energia i nutrients

60 minuts
Si tens...: Pèrdua de gana
Llest en: 50 minuts
Autoria: IISPV i LES MOLES RESTAURANT
Albergínies farcides

Albergínies farcides

Un àpat complet amb verdures, farinacis i aliments proteics en una mateixa elaboració

50 minuts
Si tens...: Restrenyiment
Llest en: 50 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona
Rillette de conill a la vinagreta

Rillette de conill a la vinagreta

Les carns magres com la del conill són de fàcil digestió

50 minuts
Si tens...: Restrenyiment
Llest en: 30 minuts
Autoria: Universitat de Barcelona
Amanida de pasta integral i alvocat

Amanida de pasta integral i alvocat

Una recepta rica en fibra gràcies als cereals integrals

30 minuts