Ingredients per a 4 persones

12 tortillas de blat petites
500 g de pollastre; rostir amb llorer, romaní, farigola, tomàquet, pastanaga i ceba tendra
240 g de mató
2 alvocats
1 cogombre en vinagre
Gingebre fresc
1 llima
Sal
Oli d’oliva verge
Aquesta recepta conté aliments a temperatura ambient per millorar-ne la tolerància durant les nàusees i vòmits

Elaboració

1.Podem optar per rostir el pollastre o comprar-ne un de fet. Si es vol fer a casa, caldrà rostir el pollastre en una paella a foc baix durant uns 45 minuts amb herbes aromàtiques, tomàquet, pastanaga i ceba tendra.
2.Esmicolem la carn en un bol i hi afegim el mató. Ratllem la pell de la llima i el gingebre i ho afegim. Remenem.
3.A banda, tallem els alvocats a daus i hi posem unes gotes de llima per sobre per evitar que s’oxidin.
4.Laminem el cogombre molt fi.
5.Humitegem les tortilles amb aigua i les passem per la paella uns 20 segons per banda.
6.Per emplatar, hi afegim el farciment de pollastre, i hi posem unes làmines de cogombre i alvocat per sobre.

El consell de la cuinera

“Per pelar un alvocat, primer es talla en dues meitats longitudinalment. Es retira la llavor puntxant-la amb el ganivet. I amb l’ajuda d’una cullera es retira l’interior de l’alvocat”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES