El consell de la cuinera
“Per pelar un alvocat, primer es talla en dues meitats longitudinalment. Es retira la llavor puntxant-la amb el ganivet. I amb l’ajuda d’una cullera es retira l’interior de l’alvocat”
Escolta la recepta
Podcast: Download
12 tortillas de blat petites | |
500 g de pollastre; rostir amb llorer, romaní, farigola, tomàquet, pastanaga i ceba tendra | |
240 g de mató | |
2 alvocats | |
1 cogombre en vinagre | |
Gingebre fresc | |
1 llima | |
Sal | |
Oli d’oliva verge |
1. | Podem optar per rostir el pollastre o comprar-ne un de fet. Si es vol fer a casa, caldrà rostir el pollastre en una paella a foc baix durant uns 45 minuts amb herbes aromàtiques, tomàquet, pastanaga i ceba tendra. |
2. | Esmicolem la carn en un bol i hi afegim el mató. Ratllem la pell de la llima i el gingebre i ho afegim. Remenem. |
3. | A banda, tallem els alvocats a daus i hi posem unes gotes de llima per sobre per evitar que s’oxidin. |
4. | Laminem el cogombre molt fi. |
5. | Humitegem les tortilles amb aigua i les passem per la paella uns 20 segons per banda. |
6. | Per emplatar, hi afegim el farciment de pollastre, i hi posem unes làmines de cogombre i alvocat per sobre. |
“Per pelar un alvocat, primer es talla en dues meitats longitudinalment. Es retira la llavor puntxant-la amb el ganivet. I amb l’ajuda d’una cullera es retira l’interior de l’alvocat”
Podcast: Download