El consell de la cuinera
“El guisat ha de quedar sucós perquè ajudi a salivar. Si no es té temps de fer el sofregit, pot fer-se sense tomàquet, només amb la ceba, el suc de la pinya i l’aigua”
Escolta la recepta
Podcast: Download
4 cuixes de pollastre | |
2 cebes | |
2 tomàquets madurs | |
½ pinya | |
Oli d’oliva verge | |
1 branca de canyella | |
1 branca de farigola | |
Julivert | |
Sal |
1. | Partim les cuixes a trossos. Les salem i les daurem en una paella amb un raig d’oli. Ho reservem. |
2. | Pelem la pinya i en triturem la meitat. Ho colem. |
3. | Tallem a trossos grossos l’altra meitat i la daurem a la paella on hem fregit el pollastre. Ho reservem. |
4. | Pelem la ceba i la tallem a la juliana. Ratllem el tomàquet. |
5. | A la mateixa paella, daurem la ceba a foc lent. Un cop cuita, hi afegim el tomàquet i ho deixem sofregir a poc a poc. Hi afegim un polsim de sal |
6. | Hi afegim la canyella i la farigola. Ho remenem. |
7. | Hi afegim el pollastre, els trossos de pinya i ho remullem amb el suc de la pinya. |
8. | Deixem que bulli lentament durant uns 10 minuts. Hi posem una mica d’aigua perquè ajudi a coure el pollastre i el resultat sigui un guisat sucós. |
9. | Ho posem al punt de sal i ho servim amb el julivert picat per damunt. |
“El guisat ha de quedar sucós perquè ajudi a salivar. Si no es té temps de fer el sofregit, pot fer-se sense tomàquet, només amb la ceba, el suc de la pinya i l’aigua”
Podcast: Download