El consell del cuiner
“Podem substituir el tomàquet per una beixamel”
Escolta la recepta
Podcast: Download
2 albergínies grans | |
300 g de carn picada de vedella | |
250 g de cigrons cuits | |
100 g de tomàquet fregit | |
Formatge parmesà ratllat | |
1 ceba | |
Pebre vermell | |
Sal | |
Oli d’oliva verge |
1. | Tallem les albergínies per la meitat, obertes en forma de canoa. Les buidem i piquem. |
2. | Triturem els cigrons cuits afegint una mica de pebre vermell al gust. |
3. | Coem amb l’oli: la ceba, la carn i l'albergínia picada, i hi afegim un pessic de sal. Aboquem el puré de cigrons i ho barregem tot. |
4. | Omplim les albergínies amb la preparació i les cobrim amb el tomàquet i el formatge parmesà. |
5. | Ho coem al forn durant 15 minuts a 180º. |
“Podem substituir el tomàquet per una beixamel”
Podcast: Download