Ingredients per a 4 persones

2 albergínies grans
300 g de carn picada de vedella
250 g de cigrons cuits
100 g de tomàquet fregit
Formatge parmesà ratllat
1 ceba
Pebre vermell
Sal
Oli d’oliva verge
Un àpat complet amb verdures, farinacis i aliments proteics en una mateixa elaboració

Elaboració

1.Tallem les albergínies per la meitat, obertes en forma de canoa. Les buidem i piquem.
2.Triturem els cigrons cuits afegint una mica de pebre vermell al gust.
3.Coem amb l’oli: la ceba, la carn i l'albergínia picada, i hi afegim un pessic de sal. Aboquem el puré de cigrons i ho barregem tot.
4.Omplim les albergínies amb la preparació i les cobrim amb el tomàquet i el formatge parmesà.
5.Ho coem al forn durant 15 minuts a 180º.

El consell del cuiner

“Podem substituir el tomàquet per una beixamel”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES