El consell del cuiner
“Si es deixa reposar la mousse a la nevera durant un dia, es podrà desmotllar com un flam”
Escolta la recepta
Podcast: Download
75 g d’arròs | |
100 g de sucre | |
4 clares d’ou | |
800 ml de beguda de soja | |
2 fulls de gelatina | |
100 g de codonyat | |
Pela de llimona | |
1 branca de canyella | |
1 tros de gingebre fresc |
1. | Posem a bullir la beguda de soja en una cassola i aboquem la pela de la llimona, la branca de canyella, el tros de gingebre fresc i el sucre. Ho bullim durant 2 minuts. |
2. | Afegim l’arròs i ho bullim durant 20 minuts més. |
3. | Quan estigui cuit apaguem el foc i traiem la pela de la llimona, el gingebre i la canyella. |
4. | Triturem l’arròs fins que aconseguim un puré fi i hi afegim les gelatines prèviament hidratades. Ho deixem refredar fins que s’espessi. |
5. | En un bol batem les clares d’ou a punt de neu. |
6. | Afegim les clares d’ou muntades a l’arròs amb la beguda de soja i ho barregem bé. |
7. | En un bol petit per servir posem trossets de codonyat i cobrim amb la mousse. Ho decorem amb més codonyat, canyella en pols i, opcionalment, amb una mica de menta. |
“Si es deixa reposar la mousse a la nevera durant un dia, es podrà desmotllar com un flam”
Podcast: Download