El consell del cuiner
“També es pot servir en forma de magdalenes“
Escolta la recepta
Podcast: Download
75 g de midó de blat de moro | |
75 g de farina d’arròs | |
1 sobre de llevat | |
80 g de sucre | |
50 ml de beguda d’arròs | |
1 poma | |
1 pastanaga grossa | |
2 ous |
1. | Separem les clares dels rovells. Tot seguit, aboquem en un bol els dos rovells i el sucre. Barregem molt bé amb una vareta fins que aconseguim una massa blanquinosa |
2. | Aboquem la beguda d’arròs mentre seguim remenant. Quan estigui tot ben empastat és moment de posar el midó de blat de moro, la farina d’arròs i el sobre de llevat. I ho mesclem amb una espàtula fins que quedi una massa uniforme |
3. | Incorporem la pastanaga i la poma ratllada. Remenem per integrar tots els ingredients |
4. | En un altre bol, i amb l’ajuda de la vareta, batem les dues clares a punt de neu i les incorporem amb delicadesa a la massa. Barregem el mínim possible per no abaixar el volum i que ens quedi ben esponjós. |
5. | Posem la massa en un motlle. Perquè el pastís no se’ns enganxi i el puguem retirar amb facilitat, posem una mica d’oli i paper de forn. Coem la massa al forn a 180 graus durant 30 minuts |
“També es pot servir en forma de magdalenes“
Podcast: Download