El consell del cuiner
“Si no tenim el cèrcol d’emplatar, fem boles amb la massa i les aplanem”
Escolta la recepta
Podcast: Download
300 g de mongetes blanques cuites | |
1 llauna de sardines en oli d’oliva | |
8 olives negres | |
1 gra d’all | |
Julivert | |
1 clara d’ou | |
2 cs de farina integral | |
Oli d’oliva verge |
1. | Piquem les olives, l’all i el julivert. |
2. | Posem les mongetes en un bol i les aixafem lleugerament amb una forquilla. |
3. | Afegim les sardines i les aixafem. |
4. | Afegim les olives picades amb l’all i el julivert, les clares d’ou i la farina, i barregem bé. |
5. | Posem la massa en un cèrcol d’emplatar per fer la forma d’hamburguesa. |
6. | Coem les hamburgueses a la paella, volta i volta, amb una mica d’oli. |
7. | Servim l’hamburguesa al plat amb una amanida de brots verds. |
“Si no tenim el cèrcol d’emplatar, fem boles amb la massa i les aplanem”
Podcast: Download