Ingredients per a 4 persones

4 filets de salmó
200 g de carbassa
200 g de moniato
50 g de mongeta verda
80 g de formatge cremós
200 ml de crema de llet
50 g de mantega
Oli d’oliva verge
Sal
Les textures toves, ben tolerades en cas de mucositis lleu

Elaboració

1.Tallem el salmó a daus.
2.Tallem les verdures a daus i les coem al microones en un recipient amb una mica d’aigua tapades amb film transparent entre 2-5 minuts, fins que quedin toves.
3.Muntem la broqueta intercalant les verdures i el peix.
4.Fem les broquetes en una planxa amb oli.
5.Per fer la salsa, escalfem la mantega a foc baix a la paella. Afegim el formatge i la crema de llet i removem fins que quedi una salsa fina.

El consell de la cuinera

“Es pot variar el formatge segons preferències com en porcions o per estendre tipus formatge curat, i es pot presentar sense les broquetes”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES