El consell de la cuinera
“Es pot variar el formatge segons preferències com en porcions o per estendre tipus formatge curat, i es pot presentar sense les broquetes”
Escolta la recepta
Podcast: Download
4 filets de salmó | |
200 g de carbassa | |
200 g de moniato | |
50 g de mongeta verda | |
80 g de formatge cremós | |
200 ml de crema de llet | |
50 g de mantega | |
Oli d’oliva verge | |
Sal |
1. | Tallem el salmó a daus. |
2. | Tallem les verdures a daus i les coem al microones en un recipient amb una mica d’aigua tapades amb film transparent entre 2-5 minuts, fins que quedin toves. |
3. | Muntem la broqueta intercalant les verdures i el peix. |
4. | Fem les broquetes en una planxa amb oli. |
5. | Per fer la salsa, escalfem la mantega a foc baix a la paella. Afegim el formatge i la crema de llet i removem fins que quedi una salsa fina. |
“Es pot variar el formatge segons preferències com en porcions o per estendre tipus formatge curat, i es pot presentar sense les broquetes”
Podcast: Download