Ingredients per a 4 persones

8 llesques de pa de mantega
400 ml de llet
3 cs de llet en pols
3 ous
1 branca de canyella
Sucre
Pela de llimona i de taronja
Oli d’oliva verge
Preparació d’alta densitat nutricional per a incloure una gran quantitat d’energia i nutrients

Elaboració

1.Tallem el pa de mantega a llesques gruixudes.
2.En una cassola afegim la llet i la llet en pols. Ho dissolem bé. Hi afegim la branca de canyella, la pela de la llimona i de la taronja. Ho deixem infusionar uns 30 minuts. Un cop infusionat, ho colem i deixem que refredi.
3.Suquem el pa amb la llet fins que s’absorbeixi.
4.Batem els ous i hi suquem el pa impregnat de llet.
5.Posem oli a una paella i fregim les llesques de pa. Les posem a escórrer en un paper.
6.Posem sucre damunt de les llesques i cremem per aconseguir una capa de caramel molt fina.
7.Podem acompanyar-ho amb una bola de gelat de canyella o de vainilla.

El consell del cuiner

Pot servir-se sense cremar el sucre, així com barrejar-ho amb canyella en pols”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES