El consell del cuiner
“Pot servir-se sense cremar el sucre, així com barrejar-ho amb canyella en pols”
Escolta la recepta
Podcast: Download
8 llesques de pa de mantega | |
400 ml de llet | |
3 cs de llet en pols | |
3 ous | |
1 branca de canyella | |
Sucre | |
Pela de llimona i de taronja | |
Oli d’oliva verge |
1. | Tallem el pa de mantega a llesques gruixudes. |
2. | En una cassola afegim la llet i la llet en pols. Ho dissolem bé. Hi afegim la branca de canyella, la pela de la llimona i de la taronja. Ho deixem infusionar uns 30 minuts. Un cop infusionat, ho colem i deixem que refredi. |
3. | Suquem el pa amb la llet fins que s’absorbeixi. |
4. | Batem els ous i hi suquem el pa impregnat de llet. |
5. | Posem oli a una paella i fregim les llesques de pa. Les posem a escórrer en un paper. |
6. | Posem sucre damunt de les llesques i cremem per aconseguir una capa de caramel molt fina. |
7. | Podem acompanyar-ho amb una bola de gelat de canyella o de vainilla. |
“Pot servir-se sense cremar el sucre, així com barrejar-ho amb canyella en pols”
Podcast: Download