El consell de la cuinera
“Posem una mica d’oli a les mans per donar forma a les croquetes”
Escolta la recepta
Podcast: Download
90 g de fideus d’arròs | |
100 g de pa ratllat | |
50 g de sèsam torrat | |
2 ous | |
75 g de farina | |
75 g de mantega | |
500 ml de llet | |
Sàlvia fresca | |
Sal | |
Pebre blanc | |
Oli d’oliva verge |
1. | Hidratem els fideus d’arròs en aigua calenta i els deixem reposar uns 4 minuts. |
2. | Prepararem una beixamel espessa escalfant la mantega amb la farina. Ho coem durant uns 5 minuts a foc lent perquè la farina no quedi crua. Hi incorporem a poc a poc la llet bullint i ho coem fins que acabi d’agafar consistència. Es condimenta amb sal, sàlvia fresca picada i pebre blanc. |
3. | Hi incorporem els fideus d’arròs i ho barregem molt bé. |
4. | Un cop refredada la massa, fem boles amb les mans. Les passem per ou i les arrebossem amb la barreja de pa ratllat i sèsam |
5. | Les col·loquem en una safata de forn i les pintem amb una mica d’oli. |
6. | Escalfem el forn a 220º i rostim les croquetes durant uns 4 minuts. Si el forn no està gaire calent, les croquetes no quedaran cruixents i rebentaran. |
“Posem una mica d’oli a les mans per donar forma a les croquetes”
Podcast: Download