El consell de la cuinera
“En comptes de fer els plecs, podem fer servir la forquilla per marcar la cresta”
Escolta la recepta
Podcast: Download
12 discos petits de massa d’empanada | |
5 ous | |
24 olives verdes sense pinyol | |
2 tomàquets | |
8 bastonets de cranc | |
100 g de pebrot escalivat | |
Julivert | |
Sal | |
Oli d’oliva verge |
1. | Bullim 4 ous durant uns 10 minuts en aigua i sal. Els pelem i els piquem ben petits. |
2. | Piquem les olives i el pebrot escalivat a daus petits. |
3. | Netegem i piquem el tomàquet a daus. |
4. | Tallem els palets de cranc a rodelles. |
5. | Piquem el julivert. |
6. | Per fer el farcit, barregem tots els ingredients i els amanim amb oli d’oliva verge. |
7. | Disposem els discos al damunt d’un plat. Col·loquem una cullerada de farcit al centre de cadascun. Mullem amb els dits els marges del disc amb aigua, el dobleguem per la meitat i segellem la cresta fent plecs amb els dits. |
8. | Disposem les crestes sobre un paper antiadherent i les col·loquem sobre una safata de forn. Batem un ou i pintem les crestes per totes dues bandes. |
9. | Les posem al forn durant 12-15 minuts a 180 graus. Ho deixem refredar abans de consumir. |
“En comptes de fer els plecs, podem fer servir la forquilla per marcar la cresta”
Podcast: Download