Ingredients per a 4 persones

4 iogurts grecs
3 pomes de varietat no àcida
40 g de sucre morè
1 branca de canyella
Canyella en pols
Els aliments freds i tous són recomanables si es tenen llagues a la boca

Elaboració

1.Per preparar la compota pelem les pomes, traiem el cor i les tallem a trossos petits. En un cassó posem les pomes, el sucre morè i la branca de canyella per aromatitzar. Deixem que es cogui a foc baix i sense tapar durant uns 20 minuts, o fins que les pomes hagin deixat anar tota l’aigua i estiguin ben toves. Passat aquest temps retirem la branca de canyella. Aixafem la compota amb una forquilla o la triturem amb batedora per tenir una crema fina.
2.Quan la compota s’hagi refredat, farcim el fons d’un bol o got amb la poma i cobrim amb el iogurt grec. Ho decorem amb canyella en pols.

El consell del cuiner

La compota també la podeu fer amb altres fruites de temporada que no irritin la mucosa, com la pera o el préssec”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES