El consell del cuiner
“La compota també la podeu fer amb altres fruites de temporada que no irritin la mucosa, com la pera o el préssec”
Escolta la recepta
Podcast: Download
4 iogurts grecs | |
3 pomes de varietat no àcida | |
40 g de sucre morè | |
1 branca de canyella | |
Canyella en pols |
1. | Per preparar la compota pelem les pomes, traiem el cor i les tallem a trossos petits. En un cassó posem les pomes, el sucre morè i la branca de canyella per aromatitzar. Deixem que es cogui a foc baix i sense tapar durant uns 20 minuts, o fins que les pomes hagin deixat anar tota l’aigua i estiguin ben toves. Passat aquest temps retirem la branca de canyella. Aixafem la compota amb una forquilla o la triturem amb batedora per tenir una crema fina. |
2. | Quan la compota s’hagi refredat, farcim el fons d’un bol o got amb la poma i cobrim amb el iogurt grec. Ho decorem amb canyella en pols. |
“La compota també la podeu fer amb altres fruites de temporada que no irritin la mucosa, com la pera o el préssec”
Podcast: Download