Ingredients per a 4 persones

1 alvocat gran
1 tomàquet
½ ceba tendra
200 ml d’aigua
Coriandre
½ llimona
Espessidor
Sal
Recepta d’elevat valor energètic amb la textura adequada si es presenta disfàgia a líquids

Elaboració

1.Pelem i tallem la ceba tendra.
2.Piquem coriandre al gust.
3.Tallem l’alvocat a daus.
4.Piquem el tomàquet sense pell i llavors.
5.Afegim tots els ingredients a una batedora amb l'aigua, a excepció de l’espessidor. Hi afegim suc de la llimona al gust.
6.Segons la textura que presenti, hi afegim la dosi necessària d’espessidor. Pot ser una cullerada de postres.
7.Seguim triturant fins a aconseguir la textura necessària.

El consell de la cuinera

És preferible lligar la textura amb un espessidor en fred, com pot ser la xantana”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES