El consell de la cuinera
“És preferible lligar la textura amb un espessidor en fred, com pot ser la xantana”
Escolta la recepta
Podcast: Download
1 alvocat gran | |
1 tomàquet | |
½ ceba tendra | |
200 ml d’aigua | |
Coriandre | |
½ llimona | |
Espessidor | |
Sal |
1. | Pelem i tallem la ceba tendra. |
2. | Piquem coriandre al gust. |
3. | Tallem l’alvocat a daus. |
4. | Piquem el tomàquet sense pell i llavors. |
5. | Afegim tots els ingredients a una batedora amb l'aigua, a excepció de l’espessidor. Hi afegim suc de la llimona al gust. |
6. | Segons la textura que presenti, hi afegim la dosi necessària d’espessidor. Pot ser una cullerada de postres. |
7. | Seguim triturant fins a aconseguir la textura necessària. |
“És preferible lligar la textura amb un espessidor en fred, com pot ser la xantana”
Podcast: Download