El consell de la cuinera
“Abans de retirar-ho del forn, ho punxem amb un escuradents per assegurar-nos que l’interior està cuit”
Escolta la recepta
Podcast: Download
400 g de bròquil | |
200 ml de nata líquida | |
100 ml de brou de pollastre | |
4 clares | |
2 ous | |
40 g de formatge parmesà en pols | |
Oli d’oliva verge | |
Sal |
1. | Tallar el bròquil en ramets i bullir-lo uns 20 minuts, o 10 minuts si disposem de vaporera. |
2. | Un cop cuit el bròquil, ho triturem amb la resta d’ingredients fins a aconseguir una textura de crema. |
3. | Posem la massa en un motlle lleugerament ungit amb oli. Ho coem al forn al bany maria uns 20 minuts a 160º. |
“Abans de retirar-ho del forn, ho punxem amb un escuradents per assegurar-nos que l’interior està cuit”
Podcast: Download