El consell del cuiner
“Si volem una textura una mica més consistent, podem coure una patata gran amb les verdures”
Escolta la recepta
Podcast: Download
2 carbassons mitjans | |
1 ceba gran | |
2 ous | |
80 ml de llet evaporada | |
Oli d’oliva verge | |
Sal |
1. | Tallem la ceba i el carbassó. Els sofregim a la paella amb una mica d’oli d’oliva. Quan la verdura estigui lleugerament daurada, hi incorporem mig got d’aigua per afavorir-ne la cocció. Ho deixem coure amb la tapa posada a foc mitjà fins que l’aigua s’hagi evaporat. |
2. | Triturem amb una batedora les verdures cuites afegint-hi els dos ous, la llet evaporada i un pessic de sal. |
3. | Aboquem la massa en un motlle i ho coem durant 40 minuts a 175 graus. Sabrem que la mousse està cuita quan hi punxem un escuradents i surti net. |
4. | Ho emplatem. És preferible menjar-la freda. |
“Si volem una textura una mica més consistent, podem coure una patata gran amb les verdures”
Podcast: Download