El consell del cuiner
“Fregim les mandonguilles fins que quedin fetes per fora però crues per dins perquè s’acabin de fer al brou”
Escolta la recepta
Podcast: Download
2 l de brou de pollastre i vedella | |
160 g de fideus fins | |
40 g de formatge ratllat | |
80 g de pa | |
500 g de carn picada de vedella | |
3 ous | |
30 g de julivert | |
20 g d’ all | |
Pebre | |
Sal | |
Oli d’oliva verge |
1. | Fem la preparació de les mandonguilles. Amb la carn picada de vedella barregem l’all, el julivert, dos ous i un rovell d’ou, sal i pebre. |
2. | Fem les boles i les passem per la clara d’ou que ens havia quedat. Fregim a la paella. Les escorrem amb paper de cuina. |
3. | Gratinem el pa amb el formatge per sobre durant 3 minuts a 180º al forn, i el tallem a trossos de 3 centímetres. |
4. | Escalfem el brou i hi afegim la pasta. |
5. | Tres minuts abans que la pasta estigui cuita, hi afegim les mandonguilles i deixem que acabin de coure. |
6. | Afegim els trossos de pa a la sopa. |
“Fregim les mandonguilles fins que quedin fetes per fora però crues per dins perquè s’acabin de fer al brou”
Podcast: Download