Ingredients per a 4 persones

2 l de brou de pollastre i vedella
160 g de fideus fins
40 g de formatge ratllat
80 g de pa
500 g de carn picada de vedella
3 ous
30 g de julivert
20 g d’ all
Pebre
Sal
Oli d’oliva verge
Pa, ous i formatge són bones opcions per a enriquir de forma calòrica

Elaboració

1.Fem la preparació de les mandonguilles. Amb la carn picada de vedella barregem l’all, el julivert, dos ous i un rovell d’ou, sal i pebre.
2.Fem les boles i les passem per la clara d’ou que ens havia quedat. Fregim a la paella. Les escorrem amb paper de cuina.
3.Gratinem el pa amb el formatge per sobre durant 3 minuts a 180º al forn, i el tallem a trossos de 3 centímetres.
4.Escalfem el brou i hi afegim la pasta.
5.Tres minuts abans que la pasta estigui cuita, hi afegim les mandonguilles i deixem que acabin de coure.
6.Afegim els trossos de pa a la sopa.

El consell del cuiner

“Fregim les mandonguilles fins que quedin fetes per fora però crues per dins perquè s’acabin de fer al brou”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES