Ingredients per a 6 persones

100 g de xocolata negra de cobertura
100 g de crema de cacauet
200 g de pasta de full crua
40 g de prunes
10 g de panses
1 ou
Sucre glacé
La crema de cacauet, la gran protagonista

ELABORACIÓ

1.Al microones o al bany maria fonem la xocolata i ho barregem amb la crema de cacauet fins a obtenir una crema homogènia i llisa (una ganache).
2.Tallem les prunes i les panses. Ho afegim a la ganache.
3.Posem la mescla en una mànega pastissera i ho deixem refredar lleugerament a temperatura ambient.
4.Fem una làmina de pasta de full quadrada, d'uns 9 cm.
5.Formem un xurro amb la ganache d'uns 6 cm de llargada i 1,5 cm d'amplada i el posem sobre la pasta de full.
6.Pleguem i pressionem de manera que ens quedi ben atapeït i regular, i pintem amb un ou batut. Es pot decorar amb petites tires de pasta de full.
7.Coem al forn a 200 ºC durant 20 minuts amb el ventilador.
8.Deixem refredar i acabem el plat empolvorant sucre glacé sobre la napolitana.

El consell del cuiner

“Deixar la mànega a la nevera perquè la crema quedi lleugerament dura

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES