El consell de la cuinera
“Es tapa el bol amb film transparent o una tapa de silicona perquè no agafi olors d’altres aliments a la nevera”
Escolta la recepta
Podcast: Download
400 g de rap net i tallat a daus | |
2 llimones | |
2 grans d’all | |
Orenga | |
Julivert | |
Oli d’oliva verge | |
Farina | |
Pa ratllat | |
Ou | |
Sal |
1. | Demanem a la peixateria que netegin el rap i el tallin a daus d’uns 3 cm de costat. |
2. | Piquem el julivert. |
3. | En un recipient ample, barregem el suc de les dues llimones amb l’orenga, el julivert picat, els grans d’all sencers aixafats i la sal. |
4. | Hi afegim el rap. Remenem i ho deixem marinar durant 30-40 minuts a la nevera. |
5. | Arrebossem el peix. Primer amb farina, a continuació amb ou i finalment amb pa ratllat. El fregim en una paella amb oli d’oliva abundant. És important que l’oli estigui ben calent per disminuir-hi l’absorció. |
6. | L’escorrem sobre paper absorbent i el servim amb una rodanxa de llimona i julivert picat per damunt. |
“Es tapa el bol amb film transparent o una tapa de silicona perquè no agafi olors d’altres aliments a la nevera”
Podcast: Download