Ingredients per a 4 persones

400 g de rap net i tallat a daus
2 llimones
2 grans d’all
Orenga
Julivert
Oli d’oliva verge
Farina
Pa ratllat
Ou
Sal
El plats marinats ajuden a emmascarar els sabors quan el sentit del gust està alterat

Elaboració

1.Demanem a la peixateria que netegin el rap i el tallin a daus d’uns 3 cm de costat.
2.Piquem el julivert.
3.En un recipient ample, barregem el suc de les dues llimones amb l’orenga, el julivert picat, els grans d’all sencers aixafats i la sal.
4.Hi afegim el rap. Remenem i ho deixem marinar durant 30-40 minuts a la nevera.
5.Arrebossem el peix. Primer amb farina, a continuació amb ou i finalment amb pa ratllat. El fregim en una paella amb oli d’oliva abundant. És important que l’oli estigui ben calent per disminuir-hi l’absorció.
6.L’escorrem sobre paper absorbent i el servim amb una rodanxa de llimona i julivert picat per damunt.

El consell de la cuinera

“Es tapa el bol amb film transparent o una tapa de silicona perquè no agafi olors d’altres aliments a la nevera”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES