Ingredients per a 4 persones

2 supremes de lluç grosses
200 g de carbassa
2 patates mitjanes
1 iogurt natural
Pebre
Sal
Herbes aromàtiques: anet, cibulet, menta, sàlvia i fonoll
Oli d’oliva verge extra
Peixos blancs i tubercles, indicats en cas de diarrea

Elaboració

1.Per fer la salsa, piquem ben petit el fonoll, dues fulles de sàlvia fresca, quatre de menta fresca, el cibulet i una mica d'anet. Ho afegim al iogurt. Salpebrem i reservem la salsa en un lloc fresc.
2.Pelem les patates i la carbassa, i les tallem a daus de dos centímetres.
3.Passem el daus de patata per la paella. Quan estiguin daurats afegim mig got d’aigua i coem fins que s’evapori.
4.Afegim els daus de carbassa a la paella i ho coem fins que estigui tot tendre i lleugerament daurat.
5.Coem les supremes de lluç a la planxa amb una mica d’oli d’oliva verge extra.
6.Servim fent un llit de patates i carbassa, posem la suprema de lluç a sobre i afegim un parell de cullerades de la salsa de iogurt.

El consell del cuiner

Si es vol fer lluç al vapor es pot demanar a la peixateria que tregui la pell”

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES