El consell del cuiner
“ Si es vol fer lluç al vapor es pot demanar a la peixateria que tregui la pell”
Escolta la recepta
Podcast: Download
2 supremes de lluç grosses | |
200 g de carbassa | |
2 patates mitjanes | |
1 iogurt natural | |
Pebre | |
Sal | |
Herbes aromàtiques: anet, cibulet, menta, sàlvia i fonoll | |
Oli d’oliva verge extra |
1. | Per fer la salsa, piquem ben petit el fonoll, dues fulles de sàlvia fresca, quatre de menta fresca, el cibulet i una mica d'anet. Ho afegim al iogurt. Salpebrem i reservem la salsa en un lloc fresc. |
2. | Pelem les patates i la carbassa, i les tallem a daus de dos centímetres. |
3. | Passem el daus de patata per la paella. Quan estiguin daurats afegim mig got d’aigua i coem fins que s’evapori. |
4. | Afegim els daus de carbassa a la paella i ho coem fins que estigui tot tendre i lleugerament daurat. |
5. | Coem les supremes de lluç a la planxa amb una mica d’oli d’oliva verge extra. |
6. | Servim fent un llit de patates i carbassa, posem la suprema de lluç a sobre i afegim un parell de cullerades de la salsa de iogurt. |
“ Si es vol fer lluç al vapor es pot demanar a la peixateria que tregui la pell”
Podcast: Download