Ingredients per a 6 persones

150 g de crema de formatge
100 g de crema de cacauet
100 g de sucre
2 ous
20 g de farina de cacauet
125 g de iogurt cremós
Una proposta per pal·liar els efectes de la disfàgia a sòlids

Elaboració

1.Barregem tots els ingredients i batem lleugerament fins a obtenir una crema homogènia.
2.Posem la barreja en un motlle de pastís, preferiblement de silicona.
3.Preescalfem el forn a 160 °C.
4.Coem el pastís al forn a 160 °C durant 15 minuts.
5.Abaixem la temperatura a 130 °C i coem durant 30-40 minuts més.
6.Servim. Es pot acompanyar d'un coulis de fruites, ja que l'acidesa compensarà la densitat del pastís.

El consell del cuiner

“Si no es vol tenir la part més seca de les parets, es pot tallar amb un aro de pastisseria i servir en forma de timbal