El consell del cuiner
“Es pot substituir la pastanaga per moniato o carbassa“
500 g de pèsols | |
500 g de pastanaga | |
100 g de patata | |
80 g de ceba | |
50 g d'oli d'oliva verge extra | |
100 g de crema de llet | |
50 g de crema de cacauet | |
4 ous | |
Sal | |
Pebre |
1. | Sofregim la ceba amb una mica d'oli d'oliva verge extra. |
2. | Incorporem la patata també pelada i tallada a juliana, i deixem que es dauri. |
3. | Afegim la pastanaga, prèviament pelada i tallada a juliana. |
4. | Afegim aigua fins a cobrir-ho i bullim fins que les verdures estiguin cuites. |
5. | Inclouem la crema de llet, la crema de cacauet i dos ous. Condimentem amb sal i pebre, i triturem. |
6. | Realitzar el mateix procediment que a la crema anterior, substituint la pastanaga pels pèsols i sense la crema de cacauet. |
7. | Amb l'ajuda d'un cèrcol metàl·lic, servim els dos purés sense que es barregin per obtenir una crema de dos colors. |