INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

500 g de pèsols
500 g de pastanaga
100 g de patata
80 g de ceba
50 g d'oli d'oliva verge extra
100 g de crema de llet
50 g de crema de cacauet
4 ous
Sal
Pebre
Una textura, dos colors

ELABORACIÓ

1.Sofregim la ceba amb una mica d'oli d'oliva verge extra.
2.Incorporem la patata també pelada i tallada a juliana, i deixem que es dauri.
3.Afegim la pastanaga, prèviament pelada i tallada a juliana.
4.Afegim aigua fins a cobrir-ho i bullim fins que les verdures estiguin cuites.
5.Inclouem la crema de llet, la crema de cacauet i dos ous. Condimentem amb sal i pebre, i triturem.
6.Realitzar el mateix procediment que a la crema anterior, substituint la pastanaga pels pèsols i sense la crema de cacauet.
7.Amb l'ajuda d'un cèrcol metàl·lic, servim els dos purés sense que es barregin per obtenir una crema de dos colors.

El consell del cuiner

“Es pot substituir la pastanaga per moniato o carbassa