El consell del cuiner
“En cas de celiaquia, emprarem fideus d’arròs i canviarem la soja per tamari“
300 g de tallarines | |
12 xiitakes | |
15 g de cacauets picats | |
llima | |
coriandre | |
10 g de bolets secs | |
2 cebes | |
1 porro | |
3 cm de gingebre | |
1 pastanaga | |
1 anís estrellat | |
1 clau d'olor | |
1 fulla de llorer | |
Salsa de soja |
1. | Tallem el porro, la pastanaga, la ceba i el gingebre. Daurem aquests dos últims ingredients. Prèviament hem hidratat els bolets. |
2. | Posem tots els ingredients, excepte la soja, en una olla amb aigua freda i bullim durant una hora. Hi afegim la salsa de soja i donem un repòs d’una hora més. |
3. | Coem els fideus segons les indicacions del fabricant. Reservem. |
4. | Saltegem els xiitakes tallats en làmines i els cacauets picats en una paella vigilant que no es cremin. |
5. | En un bol, disposem els fideus, els xiitakes, els cacauets i cobrim amb el brou. Hi afegim coriandre i llima ratllada per donar-li un punt àcid. |