El consell del cuiner
“Es pot escalfar la beguda d’arròs i la farina de garrofa lleugerament per si es vol espessir més“
1 litre de beguda d’arròs | |
80 g de farina d’arròs | |
100 g de sucre | |
1 poma Golden | |
2 plàtans madurs | |
4 cs de farina de garrofa | |
1 llimona | |
1 branca de canyella |
1. | Espessim 3/4 de litre de beguda d'arròs amb la farina d'arròs. |
2. | A banda, mesclem la farina de garrofa, una mica de beguda d'arròs i sucre. |
3. | Quan comenci a bullir la beguda d'arròs, incorporem el sucre restant, la pell de la llimona i la branca de canyella. |
4. | Retirem la pell de la llimona i la branca de canyella. |
5. | Incorporem a poc a poc la farina diluïda. Coem a foc lent remenant constantment fins que s'espessi. |
6. | Afegim el plàtan madur, ratllem la poma, afegim el suc de llimona, i ho aixafem tot junt. |
7. | Servim fent tres pisos. |