Ingredients per a 6 persones

1 litre de beguda d’arròs
80 g de farina d’arròs
100 g de sucre
1 poma Golden
2 plàtans madurs
4 cs de farina de garrofa
1 llimona
1 branca de canyella
Tres capes molt vistoses

Elaboració

1.Espessim 3/4 de litre de beguda d'arròs amb la farina d'arròs.
2.A banda, mesclem la farina de garrofa, una mica de beguda d'arròs i sucre.
3.Quan comenci a bullir la beguda d'arròs, incorporem el sucre restant, la pell de la llimona i la branca de canyella.
4.Retirem la pell de la llimona i la branca de canyella.
5.Incorporem a poc a poc la farina diluïda. Coem a foc lent remenant constantment fins que s'espessi.
6.Afegim el plàtan madur, ratllem la poma, afegim el suc de llimona, i ho aixafem tot junt.
7.Servim fent tres pisos.

El consell del cuiner

“Es pot escalfar la beguda d’arròs i la farina de garrofa lleugerament per si es vol espessir més

RECOMANACIONS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES